top of page

Cargofietsen#

#LZSB  doet alles met en vanop de fiets. Vanuit die visie zijn wij ook organisator van het Belgisch kampioenschap Cargofietsen.

 

Cargofietsen zijn niet langer de logge vehikels van weleer. Het zijn lichte vinnige, multi-inzetbare technologische wondertjes geworden met een enorm potentieel. De cargofiets werpt zich op als een waardige auto-vervanger en haalt al auto''s van straat.

Naar het voorbeeld van het legendarische Svajerlob (het Deens Kampioenschap) wordt het Zesde BK na Kortrijk, Gent & Brussel dit keer georganiseerd in Antwerpen  . Een samenwerking tussen enkele cargofietsers uit Antwerpen,  #LZSB & De Stad Antwerpen.

 

Deze dag staat niet enkel in het teken van het BK maar bovenal ook in het teken van goederen- en kindertransport per fiets.  Het is een proeftuin voor iedereen die meer info wil over bakfietsen, cargofietsen en fietskarren (kinder en goederen) allerhande. Van Bullitt over Douze, van Christiania over Winther, van Hinterher naar Carla cargo, van tweewielers naar driewielers, …

We proberen zoveel mogelijk merken en types daar te krijgen.

 

#BKC wordt ook gewoon een leuke dag waar er gebabbeld, gepicknickt & gedronken kan worden. Dj's zorgen voor een aangenaam sfeertje.

www.bkcargofietsen.be

Wil je meer info over die cargofietsen dan kan je ook terecht op onze lokale facebook groep.

 

Bakfietsen/Cargofietsen Kortrijk

Of je kan in de lokale cargofietsen-speciaalzaak van onze partner in cargocrime Kevin terecht.

Green Leaf Projects

 

bottom of page